Wie zijn wij?

Bistrodo

Even tot rust komen in onze zonnetuin met een kopje koffie en een heerlijke punt “Bistrodo”-taart, een goed verzorgde lunch of gezellig een biertje drinken in het café onder het genot van een simpele dag-hap? Bij Bistrodo heerst een prettige sfeer voor iedereen. Wij staan met veel plezier voor u klaar, of u nu alleen bent of met uw vrienden en/of familie.

De oude herberg, in combinatie met onze grote tuin, biedt vele mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en uw gezelschap kunt u terecht in ons sfeervolle café, ons hippe restaurant, onze romantische gewelvenkelder of op ons grote buitenterrein.

Bruiloften/gelegenheden

Bistrodo denkt graag met u mee om van uw bruiloft of feest een onvergetelijke dag te maken. Of het nu om een receptie, een ceremonie, een diner, of een bruisend feest gaat, in principe is alles mogelijk en bespreekbaar. De uit 1652 stammende herberg is op te delen in verscheidende ruimten. Onze gewelvenkelder biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Het restaurant-gedeelte kan betrokken worden bij ons sfeervolle bruine café en biedt ruimte aan 40 tot 60 personen. Tot slot hebben wij onze prachtige zonnetuin met veel mogelijkheden!

Uiteraard is het mogelijk om onze gewelvenkelder af te huren voor workshops, vergaderingen of andere gelegenheden.

Bistrodo-canvas-bag

Jij kunt ons helpen

Wil jij ons helpen? Dat kan! Help Bistrodo tot een succes en bestel onze unieke tas. Bij aankoop van een tas krijgt u een gratis drankje bij ons in het restaurant. Een goede reden om eens langs te komen, dachten wij.